Roermond

De Bisschoppelijke stad Roermond ligt op zo’n 15 minuten afstand van Kampeerboerderij De Holsterhof. De combinatie van winkelen, cultuur, natuur en culinaire mogelijkheden zorgt ervoor dat de stad Roermond meer dan het bezoeken waard is. Met De Holsterhof als verblijfsplaats kunt u hier gemakkelijk een heerlijk dagje vertoeven.

Winkelen
Roermond biedt een gevarieerd winkelaanbod van boetiekjes in monumentale panden tot het Designer Outlet Roermond waar zo’n 200 internationale merken worden aangeboden. Zowel de sfeervolle binnenstad als het moderne outletcenter zorgt ervoor dat de koopjesjagers hier wel aan hun trekken komen. www.mcarthurglen.com/nl/designer-outlet-roermond

Stadswandelingen
Er zijn tal van stadswandelingen mogelijk in de historische stad Roermond. Zo kunt u een bevrijdingswandeling lopen waar het verhaal van Roermond in de maanden voor en na de bevrijding op 1 maart 1945 wordt verteld, de Sint Christoffelkathedraal beklimmen, een monumentenwandeling lopen of een rondleiding krijgen op de stadsbegraafplaats ‘Den Aaje Kirkhoaf’. https://www.cityroermond.nl/bezoeken/stadswandelingen-roermond/

Film en theater
Bij de ECI Cultuurfabriek, Foroxity Filmarena, Royal Theater Roermond en TheaterHotel De Oranjerie kunt u terecht voor een volledig aanbod van film- en theatervoorstellingen.
https://www.cityroermond.nl/evenementen/bioscoop-en-theater-roermond/

VVV Roermond
Bekijk het overzicht aangeboden door VVV Roermond inclusief vele activiteiten die u tijdens een dagje Roermond kunt beleven. Van musea tot cultureel erfgoed en van wandelingen tot de Huis- en Tuinboulevard. Roermond biedt voor ieder wat wils.
https://vvvmiddenlimburg.nl/nl/gemeente-roermond-midden-in-limburg

Toeristen Informatie Limburg
Toeristen Informatie Nederland biedt bezoekers een compleet overzicht van de mogelijkheden van toerisme, evenementen en recreatie in Nederland. Zo hebben ze ook een mooi overzicht samengesteld van toeristische informatie in Limburg. Bekijk Toeristen Informatie Limburg voor tips die het bezoeken meer dan waard zijn. 
https://toeristeninformatienederland.nl/limburg/