Kids

Uiteraard is er ook aan de kinderen gedacht. Kampeerboerderij De Holsterhof biedt een eigen speeltuintje waar de kids veilig kunnen genieten van leuke speeltoestellen in een mooi afgebakende omgeving. Op de ruime sport- en speelweides kunnen allerhande activiteiten en sporten georganiseerd worden. Er is o.a. een voetbal- en volleybalveld aanwezig.

Kampeerboerderij De Holsterhof is de perfecte uitvalsbasis om op pad te gaan met de kinderen en van de leukste activiteiten te genieten. In het kerkdorpje Posterholt, waar de kampeerboerderij is gelegen, bevindt zich het speelparadijs Pee Wee Posterholt, waar kinderen gemakkelijk een hele middag kunnen vertoeven. De indoor speeltuin van zo’n 2400 m2 biedt een ape-kooi, rodelbaan, dierenboerderij en de grootste air trampolines van Europa. Weer of geen weer, bij Kinderdorp Pee Wee is het altijd leuk spelen voor de kleintjes. Op zo’n 8 km afstand van De Holsterhof bevindt zich de buitenspeeltuin Kitskensberg waar de kinderen op 5 hectare grond op maar liefst 80 verschillende speeltoestellen veel speelplezier kunnen beleven. Zin om met de kinderen te ploeteren in het water? Binnen 15 minuten bevindt u zich bij een binnen- en buitenzwembad.

Liever met de kinderen de natuur ontdekken? Het Nationale Park De Meinweg biedt met kilometers bossen, heide en vennen een gevarieerd natuurlandschap. Hier kan heerlijk gefietst en gewandeld worden. Ook hier zijn er speciale activiteiten voor de kids georganiseerd. Bekijk de pagina van het Nationale Park voor verdere informatie.

#