Scholen

Jaarlijks beleven vele basisschoolverlaters het hoogtepunt van hun jaar tijdens het schoolkamp bij Kampeerboerderij De Holsterhof. Of het nu gaat om een introductiekamp, schoolverlaterskamp of een zogeheten werkweek, Kampeerboerderij De Holsterhof is de perfecte locatie om scholieren nader tot elkaar te laten komen en allerhande groepsactiviteiten te organiseren. Op de grote speelweides kunnen vele sport- en spelactiviteiten uitgevoerd worden. Zo is er o.a. een voetbal- en volleybalveld aanwezig.

De Holsterhof biedt twee ruime groepsaccommodaties waar 10 tot 66 personen kunnen verblijven. Het is mogelijk om meerdere accommodaties gelijktijdig te boeken waardoor er in totaal 66 personen een slaapplek aangeboden kan worden. De accommodaties zijn voorzien van een ruime recreatieruimte inclusief meubilair waar gezellig gekletst kan worden, spellen georganiseerd kunnen worden en waar men creatief aan de slag kan gaan. Een goed ingerichte keuken zorgt ervoor dat er voor de gehele groep lekker gekookt kan worden middels alle moderne faciliteiten. Iedere accommodatie heeft een aparte buitenplaats met eigen terras en tuinmeubilair.

De kampeerboerderij ligt in het kerkdorpje Posterholt, gelegen in het hart van de provincie Limburg. Waar de verblijfsplek zelf voldoende potentie biedt voor een heerlijk meerdaags verblijf, biedt de omgeving ook vele mogelijkheden. Op slechts 10 kilometer afstand is het Nationale Park De Meinweg gelegen waar men heerlijk kan wandelen en fietsen. Voor scholen wordt er een volledig programma aangeboden waar klassen op spelenderwijs leren over de natuur. Sporen onderzoek, waterdieren ontdekken, struinen door het bos en nog veel meer is er mogelijk. Meer te weten komen? Bekijk hier het scholenprogramma bij Het Nationale Park De Meinweg

Voor verder entertainment tijdens het schoolkamp liggen er in de nabije omgeving verscheidene speelmogelijkheden. Zo ligt er op 3,5 km afstand de populaire binnenspeeltuin Pee Wee en kan er op 8 km afstand rondgerend worden in de buitenspeeltuin Kitskensberg.

>> Bekijk hier de groepsaccommodaties van Kampeerboerderij De Holsterhof
>> Tip: laat voor de hele groep eten bezorgen van Cafetaria Mister Johnny uit Posterholt. Doe online alvast de bestelling via www.mrjohnny.nl

#