(Sport)verenigingen

De groepsaccommodaties van Kampeerboerderij De Holsterhof zijn uitermate geschikt voor allerhande verenigingen. Of het nu gaat om een voetbalvereniging die op zoek is naar een geschikte locatie voor hun jaarlijkse voetbalkamp, de scouting die met haar leden op avontuur uit wilt of een volleybalvereniging die op het punt staat het clubweekend te organiseren. De Holsterhof biedt twee ruime groepsaccommodatie aan, waar tien tot zestig personen kunnen verblijven. De accommodaties (Het Hol en De Ster) zijn geheel van elkaar gescheiden met ieder hun eigen voorzieningen, zowel binnen als buiten. Het is mogelijk om meerdere accommodaties gelijktijdig te boeken. In overleg met de beheerder zijn er vele mogelijkheden om aan ieders wensen te voldoen. Gastheer en gastvrouw, Frans en Truus ten Berge, staan ten alle tijden voor u klaar.

De accommodaties zijn voorzien van een ruime recreatieruimte inclusief meubilair waar gezellig gekletst kan worden, spellen georganiseerd kunnen worden en waar men creatief aan de slag kan gaan. Een goed ingerichte keuken zorgt ervoor dat er voor de gehele groep lekker gekookt kan worden middels alle moderne faciliteiten. Iedere accommodatie heeft een aparte buitenplaats met eigen terras en tuinmeubilair. Op de grote speelweides kunnen allerhande sport- en spelactiviteiten uitgevoerd worden. Zo is er o.a. een voetbal- en volleybalveld aanwezig.

>> Bekijk hier de groepsaccommodaties van Kampeerboerderij De Holsterhof
>> Tip: laat voor de hele groep eten bezorgen van Cafetaria Mister Johnny uit Posterholt. Doe online alvast de bestelling via www.mrjohnny.nl

#