Accommodaties

Op zoek naar een groepsaccommodatie in het prachtige Limburg? Kampeerboerderij De Holsterhof  in Posterholt biedt twee ruime accommodaties geschikt voor 10 tot 66 personen. Een ideale plek voor families, vriendengroepen, schoolverlaters en (sport)verenigingen. De groepsaccommodaties zijn voorzien van een ruime recreatieruimte inclusief meubilair waar u gezellig kunt bijkletsen, spellen kunt organiseren of creatief aan de slag kunt gaan. Een goed ingerichte keuken zorgt ervoor dat er voor de gehele groep lekker gekookt kan worden middels alle moderne faciliteiten. Iedere accommodatie heeft een aparte buitenplaats met eigen terras en tuinmeubilair. Op de grote speelweides kunnen allerhande sport- en spelactiviteiten uitgevoerd worden. Zo is er o.a. een voetbal- en volleybalveld aanwezig.

De twee accommodaties (Het Hol en De Ster) zijn geheel van elkaar gescheiden met ieder hun eigen voorzieningen, zowel binnen als buiten. Het is mogelijk om twee accommodaties gelijktijdig te boeken. In overleg met de beheerder zijn er vele mogelijkheden om aan ieders wensen te voldoen. Gastheer en gastvrouw, Frans en Truus ten Berge, staan ten alle tijden voor u klaar.

Gratis wifi
Nog even op zoek naar leuke uitjes in de nabije omgeving? Een wandelroute uitstippelen in het Nationaal Park De Meinweg of uw gemaakte foto’s tijdens het verblijf met elkaar delen? Dit kan! Tijdens uw verblijf bij Kampeerboerderij De Holsterhof maakt u gratis gebruik van het wifi netwerk.

- Max. 40 personen
- 10 slaapkamers
- 3 tot 6 bedden per kamer
- Gratis Wifi

- Max. 26 personen
- 7 slaapkamers
- 3 tot 4 bedden per kamer
- Gratis Wifi

Voormalige groepsaccommodatie Het Hof wordt in 2018 verbouwd tot Restaurant Het Holsterhof. Klik hier voor het laatste nieuws >>