Groepsuitjes

Samen met uw familie, vriendengroep of voetbalteam de leukste groepsuitjes in het hart van Limburg beleven? Dat is perfect mogelijk met Kampeerboerderij De Holsterhof als verblijfsplek. In de nabije omgeving van uw accommodatie zijn tal van mogelijkheden te ontdekken om er samen op uit te gaan.

Watersporten en boottochten
De Maasplassen liggen op een kwartiertje afstand van De Holsterhof. Het grootste aaneengesloten watersportgebied van Nederland is een waar mekka voor iedere watersportliefhebber. Zwemmen, surfen, zeilen, duiken, roeien, kanoën of het maken van een boottocht is hier allemaal mogelijk.
https://vvvmiddenlimburg.nl/nl/waterrecreatie-watersport-maasplassen

Solextochten
Ontdek de prachtige omgeving van Midden-Limburg op de solex. Stap samen met uw vrienden of familie op de solex en leer de vele karakteristieke dorpen in het hart van Limburg kennen. Stap ook af en toe af voor een lekker hapje of drankje.
www.solextochtenroermond.nl

Ontdek de omgeving met een unieke fiets
Wat dacht je van een fietstrein, tandem of giant revive? In samenwerking met YellowRent maakt Holsterhof het mogelijk om unieke fietsen te huren. Een super leuke manier om met een groep vrienden, familie of vereniging de omgeving te ontdekken. Je huurt de fietsen voor één of meerdere dagen. Ook zijn er al diverse fietsroutes uitgestippeld, waarbij je vanuit onze accomodatie kan vertrekken. Zo fiets je bijvoorbeeld via het platteland naar de binnenstad van Roermond of neem je de fiets naar het Nationaal Park De Meinweg. Een derde optie is het Witte Stadje Thorn als bestemming. Bekijk de mogelijkheden via www.yellowrent.nl/holsterhof. Veel fietsplezier!

Botanische tuinen
In de nabije omgeving liggen De Kasteeltuinen van Arcen waar u kunt genieten van de meest veelzijdige bloemen- en plantenparken van Europa. Ideaal voor een dagje erop uit (http://www.kasteeltuinen.nl/). In het zuiden van Limburg bevinden zich de Wereldtuinen Mondo Verde. Een prachtig verzorgd park waar u met de hele familie vele tuinen, attracties en diersoorten kunt ontdekken. Het park is 365 dagen per jaar geopend. http://www.wereldtuinenmondoverde.nl/

Dierentuinen
Op 20 tot 40 minuten afstand van De Holsterhof vindt u maar liefst drie dierentuinen. In Born ligt het dierenpark Kasteelpark Born in de tuinen van het voormalige Kasteel Born. U kun hier heerlijk wandelen en genieten van de dieren en natuurlijk schoon. Het park is voorzien van een grote speeltuin, vele diersoorten en gezellige terrasjes. (www.kasteelparkborn.nl). In Gangelt, net over de grens in Duitsland, ligt de dierentuin Wildpark Gangelt waar u vele Europese dieren in hun natuurlijke omgeving aantreft. (http://www.wildpark-gangelt.com/). Tot slot ligt in Kerkrade een uniek dierentuinconcept dat inmiddels tot vier keer toe is gekozen tot ‘Mooiste Dierentuin van de Benelux’. In de Zuid-Limburgse dierentuin GaiaZOO reis je in één dag over de hele wereld en ontmoet je vele bijzondere diersoorten. www.gaiazoo.nl

All in Echt
Een evenementenlocatie op zo’n 20 minuten afstand van de kampeerboerderij waar tal van activiteiten bij elkaar gebundeld zijn. Groepen kunnen hier terecht op de spectaculaire kartbaan, bowlingbaan, lasergame area en een van de verschillende paintballterreinen. Tevens kunt u samen met uw groep de uitdaging aangaan om binnen 45 de code te kraken in een van de escape rooms.
www.allinecht.nl

OSSA Outdoor
Op zoek naar wat actie? Bij OSSA Outdoor in Sint Odilienberg kunt u terecht voor vele uitdagende groepsactiviteiten zoals geo-caching, boogschieten, muurklimmen, kanotochten, mountainbike tochten en de Ossa Basecamp Challenge.
https://outdoor.ossa.nl/

Geluksworkshop Roerdalen
In het kerkdorpje Posterholt, waar eveneens De Holsterhof is gelegen, kunt u samen met een groep de verrassende workshop ‘Geluksworkshop Roerdalen’ ontdekken. Geluk is een beetje maakbaar. Tijdens deze workshop ontdek je samen met anderen hoe je het geluk kunt versterken. Een unieke workshop die ongeveer twee uur zal duren.
http://www.kasteelaerwinkel.eu/news/62/59/Geluksworkshop

VVV Midden Limburg groepsuitjes
Of u nu opzoek bent naar een actieve, sportieve, culinaire of culturele groepsactiviteit, VVV Midden-Limburg heeft voor ieder wat wils. Bekijk het aanbod groepsactiviteiten samengesteld door VVV: https://vvvmiddenlimburg.nl/nl/arrangementen-activiteiten-groepen-midden-limburg