Kids activiteiten

Op korte afstand van Kampeerboerderij De Holsterhof bevinden zich vele activiteiten waar kinderen het grootste plezier kunnen beleven. Wat dacht u van een kinderdorp waar gerodeld, gesprongen en gespeeld kan worden, verschillende zwembaden of een buitenspeeltuin met maar liefst 5 hectare grond en 80 speeltoestellen. Dit alles op slechts 3 tot 10 kilometer verwijderd van de kampeerboerderij.

Kinderdorp Pee Wee Posterholt
De indoor speeltuin waar kinderen perfect een hele middag kunnen vertoeven. Met een oppervlakte van zo’n 2400 m2 biedt Pee Wee een ape-kooi, rodelbaan, dierenboerderij en de grootste air trampolines van Europa. Weer of geen weer, bij dit kinderdorp is het altijd leuk spelen voor de kleintjes. Pee Wee Posterholt is geschikt voor familie-uitjes en schoolreisjes. www.peeweeposterholt.nl

Buitenspeeltuin Kitskensberg
Een buitenspeeltuin biedt met zo’n 80 verschillende speeltoestellen veel speelplezier voor kinderen van 2 tot 12 jaar. De kids kunnen er terecht voor klimwanden, complete forten, een ondiep zwembad (bij goed weer), zandbakken, glijbanen en nog vele andere toestellen. Grasveldjes en bankjes bieden voldoende perspectief om heerlijk te picknicken. Meenemen van eigen eten en drinken is toegestaan. Deze heerlijke buitenspeeltuin is op 8 km afstand gelegen van De Holsterhof.
www.speeltuinkitskensberg.nl

OSSA Outdoor
Voor avontuurlijke kinderactiviteiten kunt u terecht bij OSSA Outdoor in Sint Odilienberg. Dit is slecht 3,5 km verwijderd van De Holsterhof. Het gehele jaar door kunnen hier ruige activiteiten voor kinderen geboekt worden. Denk bijvoorbeeld aan muurklimmen, kratklimmen, piratenvlot bouwen, boogschieten en kanoën.  
https://outdoor.ossa.nl/pagina/8389/kids

Avonturenpark Valdeludo
Ouderwets buiten spelen dat kan in het hartje van Limburg. Het Avonturenpark Valdeludo in Echt is een plek waar kinderen kunnen klimmen en klauteren, hutten bouwen, ravotten en spetteren in de speelrivier. Het park ligt zo’n 20 minuten verwijderd van Posterholt en biedt alles voor een avontuurlijk dagje uit met de kinderen.
http://www.avonturenparkvaldeludo.nl/

Waterpret
Een gezellig dagje zwemmen met de kinderen? Daar zijn in de omgeving verscheidene mogelijkheden toe. Zo vindt u op 15 minuten afstand het binnenzwembad De Roerdomp (https://www.roermond.nl/roerdomp) en het buitenzwembad Het Elfenmeer (www.oostappenvakantieparken.nl/vakantiepark/elfenmeer). Zo’n 20 minuten rijden vanaf Kampeerboerderij De Holsterhof ligt het uniek recreatiepark Fun Beach, waar u samen met de kinderen kunt genieten van een heerlijke dag aan het strand, spectaculaire watersporten, leuke groepsuitjes of een hapje en een drankje. Op een half uur verwijderd van De Holsterhof ligt het subtropisch zwembad Landal De Lommerbergen. Vele glijbanen, een golfslagbad en junglebad zorgen voor optimaal waterplezier voor jong en oud.
https://www.landal.nl/parken/de-lommerbergen/dagrecreatie/subtropisch-waterparadijs

Indoor karten en bowlen
Indoorkarting Swalmen biedt alles voor een perfect uitje met de kinderen. Het modernste en snelste kartcenter van Zuid-Nederland beschikt over 12 speciale karts voor kinderen van 7 tot 14 jaar. Niet alleen de kinderen, ook volwassen kunnen hier een spannend dagje beleven. Naast karten kunt u hier ook terecht voor een wedstrijdje bowlen. Het kartcenter ligt op 16 km afstand van De Holsterhof.
www.euroindoorkarting.com