Families

In de loop der jaren hebben vele families genoten van een heerlijk meerdaags verblijf bij Kampeerboerderij De Holsterhof. Of het nu gaat om een familiereünie, even een weekendje met de familie naar Limburg of een hele week vertoeven op de kampeerboerderij, bij De Holsterhof is het allemaal mogelijk. De ruime groepsaccommodaties bieden voldoende ruimte voor tien tot zestig personen. De accommodaties zijn geheel van elkaar gescheiden met ieder hun eigen voorzieningen, zowel binnen als buiten. Het is mogelijk om meerdere accommodaties tegelijk te boeken. In overleg met de beheerder zijn er vele mogelijkheden om aan ieders wensen te voldoen.

De accommodaties zijn voorzien van een ruime recreatieruimte inclusief meubilair waar gezellig gekletst kan worden, waar spellenavonden georganiseerd kunnen worden en waar men creatief aan de slag kan gaan. Een goed ingerichte keuken zorgt ervoor dat er voor de gehele groep lekker gekookt kan worden middels alle moderne faciliteiten. Iedere accommodatie heeft een aparte buitenplaats met eigen terras en tuinmeubilair. Op de grote speelweides kunnen vele sport- en spelactiviteiten uitgevoerd worden. Zo is er o.a. een voetbal- en volleybalveld aanwezig. Voor de kinderen zijn er speeltoestellen in een veilig afgebakende omgeving aanwezig.

Kampeerboerderij De Holsterhof is de perfecte uitvalsbasis om met de hele familie erop uit te gaan. Voor de natuurliefhebbers is er op slechts 10 kilometer afstand het Nationale Park De Meinweg gelegen waar men in kilometers natuur heerlijk kan wandelen of fietsen. Voor de cultuursnuivers en stadliefhebbers ligt de bisschopsstad Roermond op zo’n 15 minuten afstand van De Holsterhof. Roermond biedt een combinatie van winkelen, cultuur en culinair aanbod. Voor families met kinderen zijn er vele leuke activiteiten in de omgeving te ontdekken.
Bekijk het kopje ‘Kids’ om hier meer over te ontdekken.

>> Tip: laat voor de hele groep eten bezorgen van Cafetaria Mister Johnny uit Posterholt. Doe online alvast de bestelling via www.mrjohnny.nl

#