Over Holsterhof

Kampeerboerderij De Holsterhof is vandaag de dag een heerlijk verblijf voor families, vriendengroepen, schoolverlaters of bijvoorbeeld sportverenigingen. Een plek waar inmiddels vele groepen een heerlijke tijd met elkaar hebben doorgebracht. Basisscholen die jaarlijks terugkeren voor het welbekende schoolkamp, vriendengroepen die genoten van de natuurrijke omgeving en de scoutinggroepen die volop gebruik maakten van de sport- en speelweides.

Dit alles begon ooit als een droom van eigenaren Truus en Frans ten Berge. Het koppel was vroeger werkzaam in het jeugdwerk en kwam regelmatig in aanmerking met kampeerboerderijen en groepsaccommodaties. Iets waar ze beiden een toekomst in zagen. Echter, van concrete plannen was totaal nog geen sprake. Hier kwam verandering in toen het boerenbedrijf De Holsterhof, van de ouders van Truus, geen opvolger voor handen had. Het idee voor een recreatief bedrijf begon opnieuw te kriebelen. Dit is waar het koppel de stap heeft gezet om het boerenbedrijf in 1985 volledig te verbouwen tot een karakteristieke kampeerboerderij. Een stap waarvan ze dagelijks nog volop genieten.

In 2009 is De Holsterhof door de VeKaBo Limburg (Vereniging Kamperen bij de Boer) verkozen tot beste Limburgse groepsaccommodatie. Gelegen in het hart van het veelzijdige Limburg biedt deze kampeerboerderij gelegenheid tot recreëren in de ruimste zin van het woord. Op slechts 10 kilometer afstand bevindt u zich in het Nationale Park De Meinweg en De Maasplassen waar u terecht kunt voor een heerlijke wandeling of fietsroute. Meer zin in het stadsleven? De bisschopsstad Roermond ligt zo’n 15 minuten verwijderd van onze kampeerboerderij. Roermond biedt een mooie combinatie van winkelen, cultuur en culinair aanbod. Echter, om heerlijk te kunnen vertoeven zou u De Holsterhof niet eens hoeven te verlaten. De grote speelweide, ruime recreatie ruimte en fijne binnenplaats bieden vele mogelijkheden voor een heerlijk meerdaags verblijf.

Bent u geïnteresseerd in een verblijf bij Kampeerboerderij De Holsterhof? Wilt u meer weten van de omgeving of plannen voor een schoolkamp, familiereünie of vriendenweekend bespreken? Neem gerust vrijblijvend contact op. De gastheer en gastvrouw staan ten alle tijden voor u klaar. Ga naar het contactformulier of bel naar 0475-403461.